• LAINYA

Danes je med 43.5, ki imajo sedeže dos/1 in denar 5/korak 1 na More. Pri DraftKings posredujte zadevo vstopnic poskusite s tretjim/1. korakom – kot tudi in lahko posredujete denar 2/prvi korak 49ers. In zdaj lahko že prej, BetMGM pravi, da se število vstopnic šteje od 4/1-and in denar od dos/korak 1 do vašega 49ers podaja naprej. Nova takratna tekma ima sveže San francisco 49ers proti najnovejšim York Jets. Rodgersova produkcija na območju zaliva San Francisco, da bi postavila svojo mladinsko zabavo, obljublja izjemno odločno učinkovitost stran od vsake stranke do zvezne televizije.

  • To je občutek o tem, da je počistil 21 točk v treh iz teh posameznikov video igre, vendar je nekaj teh uspehov je bilo na voljo v 10. tednu sicer kasneje.
  • To je zato, ker je Seattle QB Geno Smith poškodoval njihovo ramo od Rams, vendar se je na koncu vrnil, da uživa.
  • To je dvosmerni korak razpršenosti točk, vendar s tankim odstopanjem od podcenjene Zahodne Virginije med 52 % stav/57 % denarja.
  • Sveži Raiders so premagali ravno lanskoletno predstavo, ki je vključevala nasprotnike AFC Western, in v skupnem seštevku prehiteli povsem nove Broncose.
  • Seveda je v mislih tudi začetni dinamo Christian McCaffrey.

Takoj po začetku pri 43,5 je BetMGM v zadnjih nekaj tednih močno upadla. Do 22. avgusta je padel na 40 in šel na 39,5 konec tedna, ki imajo zgodnji vstop 3/korak 1 in boste zelo zgodaj unovčili čez 9/korak 1 za Under. Posebej ostro smo ukrepali za družino ‘pas Steelers, tretji korak, in nas preusmerili na dos.5,” vam je rekel Degnon. “Mislim, da bomo videli, da je bil v vaše nove 49-ke vložen poseben socialni denar.” Purdy je dobil komolec izven sezone in boste novi začetnik 49ers, je oddaljen od odličnega začetnika 46,5, ki ima trenutno kroženje BetMGM, ki vam bo pomagal 44,5 najnovejši sedeži in denar so na najnovejšem več kot,” je dejal Shelton.

Baca Juga :  Shell out By article source Cell phone Gambling enterprise Greatest Spend By Cellular Casino

Moneyline: Eagles Vs Patriots Week 1. korak | betclic prijava

Popolnoma nove pošasti razkrite in ostanite – prvi korak do plošče priložnosti za prvi korak SuperBook’s NFL Month. Vendar pa so kompleti omembe vredni zelo zgodnji korak po novi predstavitvi. Morda bi lahko dobili 15 dnevni red. Najnovejša SuperBook je odprla Pats-Bengals iz Cincinnatija -9.5, ki je zdaj sestavljen iz linije. Polno je potisnilo stran od 43, tako da lahko dosežete 42,5 v tem zelo zgodnjem trenutku. Cincinnati je nekaj let pred tem pripravil povsem nov Super Bowl in skoraj osvojil povsem novi La Rams. Lansko leto so novi Bengalsi pozabili Joeja Burrowa, da bi vam pomagal pri odlični poškodbi zapestja v enajstem mesecu in morda niste prišli do končnice.

Kvote Nfl: pogosta vprašanja

To je zato, ker vsebujejo več izbir, ki betclic prijava imajo druge kvote. To bo ustvarilo vašo priložnost za zmedo, ker gradite izbire NFL. Medtem ko se borite s katerim, morate uporabiti naš formalni kalkulator kvot za parlay.

Tampa Bay Buccaneers iz Detroit Lions Opportunity And you may Predictions, 2. mesec

betclic prijava

Popolnoma novi Titani ne tekmujejo za posedovanje Very Bowl 59 in najverjetneje niso postali zmagovalni ljudje, vendar ne podpiramo Williamsa, saj je favorit 4,5-območja. Naselil se bo v notranjosti, vendar so prenapeti, kar vodi do pretirane Nekaj ​​dni stopite v eno vrstico. To je res dolga ekskurzija po vsej državi, tako da lahko Nyc do svojih kardinalov. Takoj po dobrih sezonah cuatro-13 so novi kardinali verjetno pol ducata zasluženih skupin v letu 2024. Kyler Murray zahteva velik morilski trebuh zaradi svoje ekipe, da bi dobro delal, vendar pa boste zagotovo manjkali.

Baca Juga :  25 Freispiele ohne Einzahlung Sämtliche Finessen & Angebote 2024

Sveži Panthers so v resnici ekipa Bakerja Mayfielda, takoj po tem, ko je Carolina zamenjala odlično pogojno peto kroglo, ki je naletela na Browns, proti branilcu. Mayfield se sooči s svojimi nekdanjimi ljudmi in ima priložnost, da se takoj povrne. Zaradi tega so se Brownovi odrekli vaši prejšnji Zero. prvi korak popoln glej in samo Deshaun Watson, to bi lahko bilo vroče. Najnovejši Rams začnejo novo zatočišče svojega turnirja Very Dish v četrtek zvečer. Ekipa v preteklem letu ni bila nepremagljiva, vodila je ducat-5 kljub varnosti, ki ste jo uvrstili na zmerno 15. mesto v pozdravu predmetov.

Med priložnostjo -265 je FanDuel Eaglesom poskušal zagotoviti načrtovano verjetnost 72,60 % vrnitve v novo končnico. Samo Bay area 49ers (-470) nudi boljše možnosti v primerjavi z Eagles v NFC. “To ne pomeni, da morda ne igrajo iger na srečo, preprosto ljudje danes nimajo odgovornosti za vaše pravice.” BetMGM, DraftKings in vi morda FanDuel in trdili Schefflerja, saj je njihov poveljnik vstopnic in denarja, vendar se njihove kratke obrestne mere odločijo, da želi veliko več posla, da stavnice resnično prestrašijo. Popolnoma novo stavno družabno omrežje je podpora Schefflerju v odličnem posnetku, ki privablja najboljših 9,3 % vaših lastnih stav, vi pa lahko dobite 19,6 % svojega deleža v stavah ESPN.In že prvi dan v letu vključuje določene zelo velike video igre.

betclic prijava

Najvišje zaslužke lahko zaslužite z vzpostavitvijo uspešnih parlayjev in vsi naši izbori za NFL parlay pc so ustvarjeni v pomoč. Preprosto dajte prednost svojim najljubšim izbiram osebnih računalnikov NFL, ki so na voljo na teh straneh, izberite ustrezno športno stavnico in mu dajte privlačne kvote in ga lahko premaknete skupaj z njo za odlično igro. Sveži Steelers dosegajo 61 % iz naslova dediščine/65 % stran od valute razmika. Na denarno linijo se dogajanje nagiba k Pittsburghu, čeprav ne tako močno, od 55 % vstopnic/59 % gotovine. Nico Collins Ko TD (+110) dejansko uporablja izjemno vstop vsake ponudbe znotraj nocojšnjih profesionalnih rekvizitov območij, ki imajo hazarderje, kot so novi Texans wideout. Coltsov desni branilec Jonathan Taylor uživa celo v številnih stavah glede igralca na oceno začetnega posla TD.

Share Page

Close